SKF

SKF (Svenska Kullagerfabriken) är en framstående svensk tillverkare inom lager- och tätningsteknik. Företaget grundades 1907 och har sedan dess varit en ledande aktör inom industrin med fokus på att tillverka högkvalitativa lager, tätningar, smörjning och relaterade produkter.

SKF är känt för sin breda produktportfölj som inkluderar kullager, rullningslager, tätningar, smörjningssystem och andra lösningar för rörelsekontroll och rotationsapplikationer. Deras produkter används inom olika industrier, inklusive fordonsindustrin, industriell produktion, energi, järnväg, och mycket mer.

Företaget har varit en pionjär inom teknisk innovation och har utvecklat flera banbrytande lösningar inom lagerindustrin. Ett exempel är SKF:s självjusterande kullager som möjliggör kompensation för vinkelfel och axelrörelser. Deras fokus på forskning och utveckling har lett till att de fortsätter att erbjuda högpresterande produkter och lösningar.

SKF strävar efter att hjälpa sina kunder att optimera prestanda, förbättra tillförlitlighet och minska underhållskostnader genom sina produkter och tekniska expertis. Företaget har en global närvaro med försäljning och service i olika delar av världen och är känd för sin dedikation till kvalitet och pålitlighet. SKF är en pålitlig partner för industrier som strävar efter att optimera sina rörelsekontroll- och rotationsapplikationer.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth