FAG

FAG är ett tyskt företag med en rik historia inom tillverkning av kullager och rullningslager. Grundat 1883 i Schweinfurt, Tyskland, har FAG etablerat sig som en ledande aktör inom lagerindustrin. Företagets namn står för Fischers Aktiengesellschaft, vilket återspeglar grundarens efternamn.

FAG är känt för sin tekniska expertis och innovation inom lagerdesign och tillverkning. Företaget har utvecklat avancerade lösningar för att hantera höga belastningar, vibrationsdämpning, temperaturvariationer och andra utmanande förhållanden. Deras produktsortiment inkluderar kullager, rullningslager och specialiserade lagerlösningar som används inom olika industrier som fordonsindustrin, maskinverktyg, energisektorn och mycket mer.

En noterbar aspekt av FAG är att det är en del av Schaeffler Group, en global koncern som specialiserar sig på rörliga komponenter och system. Detta partnerskap har bidragit till att stärka FAG:s position som en betrodd leverantör av lagerlösningar och tekniska komponenter.

FAG är en internationell aktör med försäljning och distribution i olika delar av världen. Företaget har byggt upp ett rykte för att leverera pålitliga och hållbara lagerprodukter som bidrar till effektivitet, prestanda och pålitlighet i olika industriella tillämpningar. Med sin långa historia och kontinuerliga strävan efter teknisk excellens fortsätter FAG att vara en ledande kraft inom lagerindustrin.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth