INA

INA är ett framstående tyskt företag inom kullager- och rullningslagerindustrin. Företaget har en rik historia och har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa rörelsekontrollkomponenter och lagerlösningar. INA är en del av Schaeffler Group, en global industrikoncern som fokuserar på rörliga komponenter och system.

INA erbjuder ett brett spektrum av produkter inom lagersegmentet. Deras produktutbud omfattar bland annat kullager, nållager, rullningslager, linjära rörelsekomponenter, glidlager och andra specialiserade lösningar. Dessa produkter används inom många olika industrier, inklusive fordonsindustrin, industriell produktion, maskinverktyg, och energisektorn.

Företaget är känd för sin tekniska kompetens och sitt fokus på innovation. INA har utvecklat avancerade lagerdesigner och material för att uppnå optimal prestanda, pålitlighet och hållbarhet i sina produkter. Deras produkter är utformade för att fungera under olika belastningsförhållanden och i varierande miljöer.

INA har en global närvaro med försäljning och distribution i olika delar av världen. De har etablerat sig som en betrodd partner för många industrier och är kända för att leverera högkvalitativa lösningar som bidrar till effektivitet och tillförlitlighet i olika rörelsekontrollsystem och applikationer.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive